RK Sloboda savladao Gradačac
Izabranici Mirze Bulića ostvarili još jednu pobjedu

20. kolo Prve lige FBiH za rukometaše

RK Sloboda savladao Gradačac

E. Dindić

U okviru 20. kola Prve lige FBiH rukometaši Slobode gostovali su kod ekipe Gradačca. Na kraju upisali su sigurnu pobjedu rezultatom 36:22. 

Već na poluvremenu vidjelo se da su izabranici Mirze Bulića mnogo kvalitetnija ekipa i da je samo pitanje sa koliko će razlike završiti ovaj susret. Nakon prvih 30 minuta rezultat je glasio 21:11 u korist Slobode.

U nastavku susreta kod ekipe iz Tuzle svi su dobili priliku što se nije previše odrazilo na rezultat te na kraju upisali su sigurnu pobjedu rezultatom 36:22.

Najefikasniji u domaćem sastavu bili su Benjamin Spahić sa sedam golova, odnosno Jasmin Hrnjić sa četiri gola.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Slobodu u ovom susretu predvodio je Davor Kadić sa devet golova a dobar u ovom susretu bio je i Emir Suhonjić sa osam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi