S puno optimizma RK Gradačac putuje u Lukavac

Vjeruju u novu pobjedu

S puno optimizma RK Gradačac putuje u Lukavac

E. Škorić

Rukometni klub Gradačac večeras u lokalnom derbiju gostuje ekipi Lukavca.

Jasmin Hrnjić i Nermin Isić vjeruju da će Gradačačni na kraju slaviti novu pobjedu i nastaviti seriju istih.

"Tokom cijele sedmice smo marljivo trenirali i spremali se za ovu utakmicu. Utakmica kao i svaka druga. Ući ćemo maksimalno ozbiljno u utakmicu i dati zadnji atom snage, ostaviti srce na terenu i u Gradačac se vratiti sa nova tri boda" rekao je Jasmin.

"Kako je istakao i Hrnjić, marljivo smo trenirali tokom sedmice i nadam se da ćemo večeras ispoštovati sve trenerove zamisli. Respektujemo ekipu Lukavca ali svjesni smo da smo i mi u uzlaznoj putanji. Igramo dobro, želimo vezati petu pobjedu u nizu i obradovati svoje navijače koji su tu uz nas i koji nam daju maksimalnu podršku. Uz iskusne Sarajlića,Zrnića, pojačanje Spahića i naše golmane vjerujem da pobjeda neće doći u pitanje", istakao je Isić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Meč rukometaša Lukavca i Gradačca na programu je večeras od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi