RK Vogošća počeo sa pripremama

Sirćo obavio prozivku

RK Vogošća počeo sa pripremama

S. Mlaćo

Šef stručnog štaba RK Vogošća Edhem Sirčo sinoć je obavio prozivku rukometaša čime su zvanično počele pripreme za novu sezonu.

Iz Rukometnog kluba Vogošća dolazi i jedna nova vijest a to je priključenje prvom timu dvet igrača iz vlastitog pogona a riječ je o igračima RK Vogošća 2. Velikim radom i trudom trenera Čavčića prvom timu priključili su se: Harun Hadžić, Dženan Musić, Faris Čavčić, Tarik Fazlić, Kerim Šejto, Kerim Semić, Armin Šljivo, Dženan Bećar i Eldar Hadrović.

Pripremni dio odvijat će se na stadionu, u teretani i dvorani. Također, jedan dio priprema rukometaša Vogošće bit će na Vlašiću.

Prema riječima predsjednika UO RK Vogošća Fetaha Kadrića, roster nije potpun, te svaki eventualni dolazak novih igrača javnost će biti informisana.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

“Prije svega istakao bih veliko zadovoljstvo priključivanju naših omladinaca prvom timu. Dug je to proces bio ali nismo odustajali od toga. Vogošća 2 i takmičenje u Federalnoj ligi je uveliko pomoglo da momci steknu iskustvo i da imaju što više odigranih utakmica. Nismo gledali nikad na plasman u toj ligi već da imamo kontinuitet igranja i da nakon 4-5 sezona imamo našu djecu koja će stasati za priključenje prvoj ekipi. Našim igračima želimo prije svega zdravlja i sretan početak priprema”, rekao je

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi