Enes Skopljak novo pojačanje RK Vogošća

Prethodno igrao za Slobodu

Enes Skopljak novo pojačanje RK Vogošća

Čelnici RK Vogošća nastavljaju raditi na jačanju igračkog kadra za novu sezonu.

U proteklih nekoliko dana Vogošća je potpisala ugovore s nekoliko rukometaša, a sada je kao novo pojačanje predstavljen i Enes Skopljak.

Radi se o igraču koji je ponikao u Visokom i koji igra na poziciji lijevog krila, a posljednje dvije sezone je proveo u Slobodi. Također, nastupao je i za Čelik.

"Sretan sam što sam potpisao za Vogošću. Dat ću sve od sebe na svakom treningu i utakmici, kako bih opravdao ukazano povjerenje. Poznajem ekipu, neće mi biti problem da se uklopim. Drago mi je što je trener Sirčo, s njim sam počeo igrati sa 16 godina i stekao afirmaciju. Nadam se da ću napraviti iskorak u karijeri u ovoj i idućoj godini", rekao je Skopljak.

Komentar na njegovo dovođenje dao je i predsjednik kluba Fetah Kadrić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Enes je prije svega dobar momak, dosljedan u svom ponašanju, vrijedan i odgovoran. Ima igračke kvalitete i nema sumnje da će se odlično uklopiti u ekipu. Enesu želimo puno zdravlja, uspjeha i da se osjeća kao kod svoje kuće", poručio je prvi čovjek Vogošće.

Vogošća je prethodnu sezonu u prvenstvu BiH okončala na 13. poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi