RK Vogošća predstavio nova pojačanja za nastavak sezone

U klub stigli Bošković i Savić

RK Vogošća predstavio nova pojačanja za nastavak sezone

RK Vogošća postao je zvanično jači za dvojicu novih rukometaša.

Uz nastup u EHF Challenge Cupu, Vogošćani u ovoj sezoni žele igrati važnu ulogu i u bh. rukometu, čemu u prilog svakako idu posljednje informacije koje stižu iz samog kluba.

Naime, iz Vogošće su saopštili kako će u nastavku sezone biti jači za dvojicu novih igrača, tačnije Mladena Boškovića i Srđana Savića, koji će debi imati već danas u prvenstvu protiv Bosne Vispak.

Bošković se godinama unazad etablirao kao jedno od najboljih desnih krila u našoj zemlji, a prije nego što je stigao u Vogošću nastupao je za Zrinjski, dok Savić dolazi iz banjalučkog Borca.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Novim rukometašima Boškoviću i Saviću želimo dobrodošlicu", poručili su iz kluba.

Vogošća je, podsjetimo, jučer žrijebom u Beču saznala i protivnika u 3. kolu EHF Challenge Cupa. To će biti AEK iz Atine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi