Zmajevi otputovali u Grčku: Čolina poveo 19 igrača
FOTO: T. Hebib

Utakmica predbaraža

Zmajevi otputovali u Grčku: Čolina poveo 19 igrača

H. Zilić

Rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekuju dueli predbaraža za plasman na SP protiv selekcije Grčke.

Prvi meč se igra sutra u Grkoj u dvorani Tasos Kampouris u Halkidi sa početkom u 18:15.

Dosta je bilo problema u našem taboru prije ovog meča. Selektor Ivica Obrvan je pet dana prije utakmice podnio ostavku pa će našu selekciju voditi mladi trener Toni Čolina koji je u Grčku poveo 19 igrača, dok će se Benjamin Burić pridružiti ekipi u Grčkoj.

Na meč sa Grcima jutros su otputovali: Marko Davidović, Dragan Šoljić, Stjepan Jozinović, Admir Ahmetašević, Nebojša Bojić, Enes Keškić, Alen Ovčina, Marin Vegar, Edin Klis, Mirko Herceg, Marko Lukić, Dino Hamidović, Damir Kadrić, Milan Vukšić, Nikola Jeremić, Ibrahim Haseljić, Luka Perić, Elmir Građan i Amir Muhović.

Naši momci će po dolasku u Grčku danas odraditi i redovan trening.

Dodajmo da je revanš na rasporedu 19. marta u tuzlanskom Mejdanu, a pobjednik ovog dvomeča u baražu za odlazak na SP naredne godine igrat će dvomeč sa selekcijom Crne Gore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi