Ivica Obrvan ostaje selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine

Ima važeći ugovor na četiri godine

Ivica Obrvan ostaje selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine

H. Zilić

Rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekuje nastup u predbaražu za Svjetsko prvenstvo naredne godine.

Protivnik našoj selekciji je Grčka, a ako prođemo taj dvomeč u baražu ćemo se za palsman na Mundijal boriti protiv Crne Gore.

Za SportSport.ba je potvrđeno da Ivica Obrvan ostaje selektor naših rukometaša i u narednom ciklusu, a prema informacijama do kojih smo došli Obrvan ima ugovor na četiri godine.

U narednim danima objavit će i spisak rukometaša na koje računa za dvomeč protiv Grčke.

Utakmica protiv Grčke planirana je za 20. mart igra u tuzlanskom Mejdanu. Prvi susret između ove dvije selekcije je tri dana ranije u Grčkoj.

Meč se trebao igrati u Bugojnu, ali dvorana u Bugojnu ne ispunjava uslove EHF-a za ova nivo takmičenja.

Podsjetimo, naša selekcija je na minulom Evropskom prvenstvu u rukometu koje se održavalo u Mađarskoj i Slovačkoj zauzela 23. mjesto u konkurenciji 24 najbolje reprezentacije Starog kontinenta.

Top Komentari

King_Kenny
...ostvario je odlican rezultat na EP pa je zasluzio povjerenje.
0 6
Chesa
Za ovo kratko vrijeme je napravio mali pomak. Treba mu dati šansu da nastavi sa radom. Pošteno nema šta.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi