Koliko je Prce značio bh. rukometu najbolje govori objava kluba iz Premijer lige BiH
FOTO: T. Hebib

Legendarni Nikola odigrao posljednji meč za reprezentaciju BiH

Koliko je Prce značio bh. rukometu najbolje govori objava kluba iz Premijer lige BiH

H. Zilić

Nikola Prce je odigrao posljednju utakmicu za reprezentaciju BiH u duelu protiv Španije na Evorpskom prvenstvu u Bratislavi.

Naš rukometaš je ostavio ogroman pečat u bh. sportu, među navijačima, sportskim radnicima, običnim ljudima, a koliko je Prce značio bh. rukometu i bh. sportu najbolje možda govori i objava premijerligaša MRK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje.

"Našem velikom prijatelju kluba, rukometnoj i ljudskoj instituciji, čovjeku koji je igrao srcem i birao srcem, korjenima. Rođeni Čapljinac, nije otišao u komšiluk kao mnogi drugi ostao dosljedan zemlji, korjenima i rukometnoj reprezentaciji do kraja.

Legendo, sve najbolje u životu i veliko hvala, rukometna publika iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja bit će itekako sretna kada budeš naš gost na jednoj od narednih utakmica.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Nikola Prce, Bosansko srce" stoji u objavi MRK Sloga.

Našem velikom prijatelju kluba ,rukometnoj i ljudskoj instituciji ,čovjeku koji je igrao srcem i birao...

Posted by MRK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje on Monday, January 17, 2022

Top Komentari

user1622267171
Svaka čast za sve što je uradio za nas. Samo za osobe koje ne znaju Prce je igrao za Hrvatsku do mlade reprezentacije. Igrao je jer su njegovi vršnjaci na poziciji lijevog beka već igrali za A tim. Kada je došlo vrijeme i kad je prerastao omladinsku repku, za njega nije bilo mjesta pored recimo Lackovića, tada je imao pravo da za igra za nas. Znači stipu to nije otišao u komsiluk, nije mogao imao mjesta. S ovim neću reći da poslije godinu, dvije, tri reprezentacija BiH nije postala jedina zemlja za koju bi igrao. 100% sam siguran da mu je prirasla srcu i da je ginuo za sveti bosanski dres. Sportski pozdrav
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi