Rukometaši Čelika naredne sedmice kreću sa pripremama

Sve je spremno

Rukometaši Čelika naredne sedmice kreću sa pripremama

E. Oštraković

Na održanoj sjednici Upravnog odbora rukometnog kluba Čelik, odlučeno je da naredne sedmice krenu pripreme za novo prvenstvo.

Iako se još uvijek ne zna ni kada će početi nova sezona, niti u kojoj će ligi RK Čelik nastupiti, čelnici ovog kluba odlučili su da pripreme krenu.

Svi igrač će ostati na okupu, a za očekivati je i dovođenje nekog pojačanja, iako je o svemu tome još uvijek rano govoriti.

Ostaje da vidimo kakve će odluke biti donesene, te u kojoj će ligi nastupiti RK Čelik naredne sezone, ali i kada će seama sezona krenuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi