Rukometaši Gračanice teže od očekivanog ostvarili pobjedu protiv RK Lokomotiva

Premijer liga BiH

Rukometaši Gračanice teže od očekivanog ostvarili pobjedu protiv RK Lokomotiva

E. Oštraković

Rukometaši Gračanice teže od očekivanog su ostvarili pobjedu na domaćem terenu protiv Lokomotive, te su tako potvrdili pobjedu u Banja Luci.

Domaća ekipa je bila apsolutni favorit u ovoj utakmici, dok su gosti došli u Gračanicu da se nadigravaju, što im je umalo donijelo dobar rezultat.

Gračanlije su imale sigurnu prednost do 24. minute, kada gosti smanjuju na jedan razlike, ali se na odmor odlazi vostvom domaćina od 14:10.

U drugom poluvremenu pri rezultatu 19:14 se činilo da je sve gotovo, ali gosti se nisu predavali, te su uspjeli gosti su u završnici utakmice došli na 25:24.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ipak, Gračanica u zadnju minutu ulazi sa 27:24, te tako upisuje novu jako važnu pobjedu u borbi za prvo mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi