Rukometaši Iskre uskoro u pogonu

Igrat će baraž za opstanak u Premijer ligi

Rukometaši Iskre uskoro u pogonu

S. Mlaćo

Rukometaši bugojanske Iskre igrat će baraž za opstanak u Premijer ligi.

Nakon dugo iščekivanja, Bugojanci su saznali odluku Saveza i sada kreću sa radom. Prozivka je zakazana za ponedjeljak (27.07.).

Tada će biti obavljena prozivka u KSC-u.

"Također, obavještavamo da je došlo do kadrovskih promjena u našem klubu, odnosno novi predsjednik Upravnog Odbora je Ejub Zukić, predsednik skupštine je Edin Mašić koji na toj poziciji mijenja gospodina Asima Šahmana, dok Asim Šahman zbog poslovnih obaveza ostaje član Upravnog Odbora. Igrački kadar za baraž izgleda ovako:Beširević, Stošljević, Vokši, Zvekić, Laković, Bostan, Čaber, Velić, Zukić, Matošević, Šupić, Agić, Halilović", istakli su iz RK Iskra.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Najavili su i moguća pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi