14

Komentari (14)

Edin
Nezasluzeno!!!!! Sramota me gledati!!!! Igro sam i kosarku i fudbal i kad bi neko forsiro sam, ko ovaj Peric i Karacic, a vide da ne prolazi je...bo bi im mater u startu!!!. S druge strane ne bih se bavio niti jednim sportom da bih gledao kako suigraci igraju. Vranjes dekoncentrisan 55 min. Pravi salu sa sudijom u 55 min a gubimo 6 razlike. Ova generacija nista nije zasluzila! Sramota. Bolja da ostanu kod kuce!!!!
damir83
Ovo nije ekipa, ovo je sramota ! Pobjedom si sigurno plasiran a oni nešto trčkaraju, hoću neću. Našim ekipama trebaju psiholozi a ne stručnjaci sporta...
user1602245913
Nisu oni zaslužili nigdje da odu.
user1594661629
Ovo je igra bez igre oni nisu ni za turnira u velesicima kamoli za prvenstva motaj kablove samo sramote naciju
Samir7
Idemo mi po pobjedu i prolaz kao 2 u nasoj grupi
tbra
Mowzilla
JJRamzes
Bosanski mentalitet. Ako izgubimo cekat cemo da se poklopi 12 rezultata
Neddim1
nije to bosanski mentalitet, nego realnost kvaliteta kojeg imamo
JJRamzes
A dobro drug, mislio sam u svemu opcenito. Znas i sam da uvijek nesto kalkulisu i kroz fudbal, kosarku itd itd
rabodimis
Samo treba bit objektivan.. Sa 2-3 miliona ljudi, uz komsije koje nas redovno pljackaju za strasne igrace, lopove na svim nivoima svega u drzavi, infrastrukturu.. Mi imamo odlicne sportske rezultate.. Jos ako gledamo to da haman pa ne moze bit gora situacija u drzavi, da nekad moramo krenut i u neki napredak, mozemo zakljucit da nas sa tim "Bosanskim mentalitetom" ocekuju sve bolji i bolji rezultati.. Vec postoje ljudi koji skolovano i profesionalno obavljaju svoj posao u raznim sportovima.. Uopste nemas potrebe da budes razocaran, cim uredimo nasu drzavu dobicemo i sport bar 2-3 puta bolji i profesionalniji..
Jakako
Zamisli da ima publike, pa se "jedina" zaori dvoranom, pa zagrme naši dlanovi pa....pa.... Sretno ljiljani ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
bistrik87
ma ici na pobjedu, ucinite nas PONOSNIM ! Sretno
Random123
Pa Boze dragi nismo ni odigrali i vec racunamo nesta, daj da demoliramo Austriju i ko gospoda odemo na EP
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti