Rukometaši Veszprema u jednom danu odigrali dvije utakmice

Na nešto slično spremaju se i nogometaši Liverpoola

Rukometaši Veszprema u jednom danu odigrali dvije utakmice

Rukometaši ekipe Veszprema, prvaka Mađarske, odigrali su u jednom danu dvije utakmice. Budući da imaju veliki roster podijelili su se i uspjeli napraviti ono što nikome nije do sad uspjelo u rukometu.

Jedna je momčad predvođena prvim trenerom Davidom Davisom igrala u mađarskom prvenstvu a druga u Moskvi predvođena pomoćnikom Peterom Gulyasem utakmicu SEHA lige.

Na kraju su oba sastava slavila. Onaj bolji sastav koji je igrao domaće prvenstvo savladao je ekipu Csurga, bolje rečeno deklasirao goste rezultatom 36:20.

Mlada momčad koja je u Moskvi igrala sa Spartakom i nastupala ojačana Cuparom, Mačkovšekom i Manaskovom koji je zabio 10 golova savladala je tamošnji Spartak rezultatom 37:32. 

Top Komentari

neznalac
oprostite... ali je li to stvarno istina? prema seha stranici utakmica je odigrana u veszpremu pre dva dana.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije