Rukometaši Vogošće ubjedljivi protiv Konjuha

Pripreme za novu sezonu

Rukometaši Vogošće ubjedljivi protiv Konjuha

U sklopu priprema za narednu sezonu u dvorani "Amel Bečković" snage su odmjerili Vogošća i Konjuh.

Domaći predvođeni Bojanom Unčaninom na kraju su pružili bolju partiju i slavili s ubjedljivih 40:27, a to je bio ujedno i drugi trijumf u nizu, nakon što su prethodno bili bolji i od Krivaje.

Vogošćani su igrali vrlo dobro u oba perioda utakmice, pa su tako i na poluvremenu imali tri gola prednosti, a istu su do kraja dodatno uvećavali i potom zasluženo slavili.

U ekipi Vogošće istaknuli su se Haris Buljina sa sedam i Adi Pašalić sa šest golova, dok je na suprotnoj strani bolji od ostalih bio Mihret Husić koji je postigao sedam.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Čestitke ekipi Vogošće na pobjedi. Naši momci već od sutra nastavljaju sa trenažnim procesom u kojem se najmanje pažnje posvećuje rezultatu", poručili su, između ostalog, iz poraženog Konjuha

Rukometno prvenstvo u našoj zemlji počinje inače sredinom narednog mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi