Rukometašice Krivaje počele s pripremama za drugi dio prvenstva
Izabranice trenera Adnana Bašića i ove sezone imaju ambicije biti u vrhu Premijer lige

Žele zadržati mjesto u vrhu tabele

Rukometašice Krivaje počele s pripremama za drugi dio prvenstva

D. Kurbegović

Prozivka rukometašica Krivaje pred nastavak prvenstva obavljena je sinoć u Gradskoj sportskoj dvorani čime su i službeno započele pripreme pred nastavak sezone.

Svim prisutnim igračicama obratili su se Kemal Terzić ispred Uprave kao i treneri Adnan Bašić, Omer Šabić i Ajdin Bukvić. Na prozivci nije bilo prisutno nekoliko rukometašica koje zbog studentskih obaveza nisu bile u mogućnosti da prisustvuju sinoćnjem sastanku, a trenažnom procesu priključit će se u narednom periodu.

U nastavak sezone ekipa Krivaje ulazi s gotovo identičnim sastavom, moguća su neka pojačanja ali više o tome će se znati u narednom periodu. Naravno dosta toga će zavisiti i od finansijske situacije u klubu.

Do početka prvenstva ekipa Krivaje odigrat će i nekoliko pripremnih utakmica a u početnim fazama priprema trenirat će se dva puta dnevno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi