Scene za pamćenje: Navijači Crne Gore i BiH zajedno pjevaju hit "Bosnom behar probeharao"

Pozitivna slika iz Podgorice

Scene za pamćenje: Navijači Crne Gore i BiH zajedno pjevaju hit "Bosnom behar probeharao"

Samir Mlaćo

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine plasirala se na Evropsko prvenstvo treći put u nizu nakon sjajne utakmice i pobjede u Podgorici protiv Crne Gore rezultatom 25:23.

Pružili smo još jednu kvalitetnu partiju, a treba istaći da je u Podgorici sve prošlo u prijateljskoj utakmici.

Naši reprezentativci imali su veoma lijepo podršku, a kada su zapjevali poznati hit “Bosnom behar probeharao“, pridružili su im se i domaći navijači.

Scene su to za pamćenje i scene koje nam vraćaju nadu u sport i druženje, te dokaz da dueli komšijskih reprezentacija mogu biti pozitivni primjer svima.

Ovaj video će sigurno obići region i šire, a nije prvi put da navijači naše zemlje i Crne Gore pjevaju zajedno.

Oglasi

Tako je bilo i u Zenici kada je nogometna reprezentacija naše zemlje ugostila Crnu Goru. Crnogorci su se osjećali kao kod kuće, a u više navrata tokom meča skandirali su našim Zmajevima, te dobili brojne pohvale.

U Podgorici fenomenalnu partiju odigrao je mladi krilni igrač naše selekcije Luka Perić koji je psotigao pet golova.

Perić je član Borca, a od naredne sezone ćemo ga gledati u dresu RK Celje.

Nakon utakmice u Podgorici Perić je dao izjavu i naglasio kako ovo nije kraj. Optimizam sv akako koji nas raduje.

"Svi igrači su bili na visokom zadatku od najstarijih od najmlađih. Shvatili smo ozbilnost utakmice, nismo dozvolili opuštanje. Ja bih da pohvalim ekipu na zalaganju kao i stručni štab. Sretni smo i idemo na EURO kao drugopalsirani u grupi", rekao je Perić i dodao:

"Ovo nije kraj, trudit ćemo se da na Evropskom prvenstvu odradimo još bolji posao."

Top Komentari

Sukedzo
Mozemo da hocemo, ali mi brojimo krvna zrnca
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi