Danci ne znaju kako se 'skupiti' za Hrvatsku: "Poharani smo, Hansen je tek počeo govoriti"

Nemaju rezultatski imperativ večeras

Danci ne znaju kako se 'skupiti' za Hrvatsku: "Poharani smo, Hansen je tek počeo govoriti"

S. Mlaćo

Veliki problemi muče reprezentaciju Danske pred večerašnji duel protiv Hrvatske.

Danci su već osigurali prolaz dalje, a Hrvatskoj igra samo pobjeda.

Nicolaj Jacobsen, selektor Danske tvrdi da je crijevna viroza pohara njegov tim. Mikkel Hansen i Johan Hansen te fizioterapeutkinja Anja Greve su zbog proljeva ostali u hotelu protiv Japana, dok je ostatak tima igrao i slavio pobjedu.

Nakon toga zarazili su se golman Michael Bruun i sam selektor Jacobsen.

"Gotovo svi u reprezentaciji moram u wc. Jako brzo se to širi, užasno je iritantno i jako nam smeta. Trebamo se čuvati koliko je to moguće. Nemamo dovoljna soba kako bi svaki član reprezentacije izolirao", kazao je Jacobsen, te najavio večerašnji meč.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Protiv Hrvatske će igrati oni koju to mogu. Npr., Hansen je tek počeo govoriti, daleko od optimalnog stanja".

Danska je u četiri utakmice upisala isto toliko pobjeda. Hrvatskoj je na drugoj strani potrebna pobjeda, ali i da Katar od 18 sati dobije Argentinu.

Top Komentari

dinass
Kakvu to sad virozu svi spominju tamo,svi otrovani ili nesto trece
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi