Mohamed Salah poslao poruku rukometašima Egipta

Nakon poraza od Danske

Mohamed Salah poslao poruku rukometašima Egipta

Endin Čaušević

Egipat i Danska odigrali su nevjerovatan meč u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u rukometu.

U večerašnjem okršaju smo gledali pravu dramu, dva produžetka i na kraju penala gdje je Danska imala više sreće i plasirala se dalje.

Ovaj poraz je teško pao rukometašima Egipta koji nisu mogli da sakriju svoje suze jer su bili na korak od fantastičnog podviga.

No, na kraju Danci su pobijedili nakon penala i plasirali se u polufinale SP-a.

Nakon večerašnjeg meča oglasio se i Mohamed Salah koji je čestitao rukometašima svoje zemlje na sjajnoj utakmici, te je poručio da je itekako ponosan na njih.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Čestitke našem timu na historijskom meču. Veoma sam ponosan na vas i želim vam dosta sreće u narednim utakmicama", poručio je Salah.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti