Selektor Crne Gore:  Nisam mogao vjerovati da će se ovo desiti

Šokiran odlukom

Selektor Crne Gore: Nisam mogao vjerovati da će se ovo desiti

E. Škorić

Crnogorce je zadesila sudbina kao i BiH, pa su ostali bez šansi da se plasiraju na Svjetsko prvenstvo u rukometu.

Vijest o otkazivanju baraža za Svjetsko prvenstvo šokirala je rukometaše i stručni štab Crne Gore.

"Napisao sam igračima nekoliko poruka u zajedničkoj grupi, ogorčenje je ogromno kod svih nas. Ne mogu da opišem koliko smo razočarani", rekao je selektor Crne Gore Zoran Roganović za „Vijesti”.

Rukometni savez Francuske je prvi došao na tu ideju da se otkažu predbaraž i baraž, pa da na SP ide 14 najboljih selekcija sa Evropskog prvenstva. Zanimljivo, upravo je Francuska bila 14. selekcija na Euru.

"Vidio sam to na Tviteru i prokomentarisao da bismo sa starim sistemom takmičenja sad već bili na Svjetskom prvenstvu. Ali, nisam mogao da vjerujem da će se baš to desiti, pomislio sam samo: Neće valjda to da nam naprave".

Roganović smatra da je ključan u svemu - novac.

"Njima je najvažnije da se organizuje Final-Four, može i 10 puta godišnje ako je potrebno, jer su tu pare. Za baraž utakmice nemaju interesovanja, ne donose novac. Najbolje je izbaciti sve, pa nek se jedni te isti stalno vrte - zaključio je selektor „lavova”.

Top Komentari

user1583752673
100 % u pravu covjek
2 0
Dtox
Pare pare i pare.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi