Selektor Srbije bijesan: "Ovo je bilo kukavički"

Poraz Orlova

Selektor Srbije bijesan: "Ovo je bilo kukavički"

E. Škorić

Reprezentacija Srbije već je nakon prvog meča pred ispadanjem. Poraz od Bjelorusije mogao bi biti koban jer slijede utakmice s Hrvatskom i Crnom Gorom.

Srbija je jučer poražena sa 35:30 i tako znatno umanjila svoje šanse da dođe do drugog kruga.

Selektor Srbije Nenad Peruničić je kazao nakon utakmice da su njegovi igrači igrali kao kukavice.

"Uopše nemam riječi nakon ovakvog poraza. Više od tih pet razlike me boli način na koji smo izgubili. Vjerovao sam da smo se dobro pripremili za Bjeloruse, no u drugom poluvremenu potpuno smo odstupili od svega što smo se dogovorili. Zadnjih godinu dana, a osobito u zadnje dvije prijateljske utakmice najviše smo radili na odbrani i onda protiv Francuske, Norveške i Bjelorusije primimo 111 golova. Obrana je stvar želje, a mi smo odigrali kukavički. Nismo bili momčad, nismo vjerovali u povratak i nismo pokazali nikakav stav", rekao je Peruničić.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Preuzimam odgovornost jer očito nisam dobro pripremio momčad, prije svega psihički. Momčad je ogledalo trenera i ja tu ne bježim od odgovornosti. Možeš imati loš dan, ali srce i karakter ti nitko ne može oduzeti. Mi smo bili kukavice, i ja i igrači", dodao je selektor Orlova.

Srbija u subotu igra protiv Crne Gore, a već u ponedjeljak protiv Hrvatske i morat će upisati dvije pobjede ako želi da prođe u drugi krug.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi