Šest golova Hamidovića u remiju Trimo Trebnja

Nastavio sa dobrim igrama

Šest golova Hamidovića u remiju Trimo Trebnja

E. Oštraković

Rukometaši Trimo Trebnja odigrali su neriješeno u okviru 17. kola NLB slovenačke lige na gostovanju kod Urbanscape Loka.

Trimo je na poluvremenu gubio sa 14:13, ali je u drugom dijelu bio dosta bolji. Ipak, nisu uspjeli upisati pobjedu, te je utakmica završena sa 24:24.

U prvom poluvremenu domaća ekipa je imala i vodstvo od tri razlike, ali se na odmor otišlo pri njihovom vodstvu od 14:13.

U drugom dijelu utakmice Trimo je bio dosta bolji, čak su imali i prednost od 20:16, ali nisu uspjeli ostvariti pobjedu.

Sjajnu seriju napravila je domaća ekipa koja je čak imala vodstvo od 23:22 pred kraj utakmice. Sjajan je u ekipi Trima bio reprezentativac BiH Dino Hamidović koji je postigao šest golova i tako bio najefikasniji u svojoj ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi