18

Komentari (18)

ALLSTAR
dadopd
Sta vi ocekujete od fukareNovalica da treba Bakiru i Sebiji pare se odmah stvore dabogda mu trebalo za dijete.
enko
Momci su zasluxili da idu i treba im pomoci u tome a poruka umicevicu i sahmanu,gospodo nema bih pet rsbih,vec jefan i kad ste se ,vjerujem iz dobrih namjera prihvatili ovoga, nemozete reci sta nas briga sto je bilo prije nas.opet pitam vas dali ste pokrenuli ijednu krivicnu prijavu protiv smaje karacica i onih koji su napravili dug.zakon je tu jasan.vi bi se je*ali a da vam ne udze.momci su i selektor zasluzni za ovo i treba im pomocii
user85
A Umičević pomaže Srbiji da bh mladi rukometaši igraju za mlađe kategorije Srbije.
Kodex
Koji je ovo tokmak ovaj Umicevic cuj ga sad idemo na euro ko da on odredjuje hoceli se ici na euro umjesto momaka koji su to izborili na terenu i IHF. Sad mu Novalic kriv sto nije dobio novac da nesto pohapa koja debilcina.
Chupy
Druze Šuman, dajte nam neki racun, mi cemo Bosanci i Hercegovci po 10 i 20KM uplatiti, skupiti tih 100000KM. Da idete dostojanstveno na taj put, kako i prilici.
delalovic dursum
Sdaovska mafija, žuti smrad, veseli i ostala nepismena bagra oko njih iseljavaju državu, a uvoze stanovništvo (čast izbjeglicama). Postali pismeni i bogati preko noći. Kad ne daju narodu da živi, kako će dati za reprezentaciju, šta će njima ostati? Bruka i sramota, haram im bilo. Pozz za sve što misle ovako.
Incognito
Bili svaka cast tebi i momcima na svemu sto radite a Fadil je papak par exelance, sta on zna sta je rukomet...
ragnarrsonn
Nije Novalic duzan da vam kroji rupe, da igrate dobro sami bi nadli sponzore, ugledajte se na Hrvate, velike tvrtke lete da im budu sponzori jer znaju da ce uvijek dogurat daleko, a da ne govorim o Dancima, Francuzima, Spancima, Njemcima.
Jadnimi
Gospodine, hajde sada na banku pa podignite platu koju Vam je Novalić i SDA obezbjedila. Okanite se sporta
nkj
e moj druze nemas potrebe raspravljati se sa ovakvima oni su previse "pametni" za nas pricati o necemu o cemu pojma nemas je bespotrebno neka njima premijera i ove mocne BiH! Ovo poredenje sa Hrvatima je toliko glupo da nas rijecnik nema rijeci da ga opise mene srce boli ovo je slika drustva da drzava nije u stanju da izdvoji 100k maraka FUJ neka nas je sviju sramota!!!
Dobojlija
Onda idi I polizi dupe supku novalicu
ragnarrsonn
@nkj tebe boli sto su Hrvati uspjesniji
ragnarrsonn
Kakvi bolesnici, nemam rijeci
Mostar
Sto reci Sramota. Samo hrabro kapitenu Terzicu. Suvisno je ista rec. Neka se stide odgovorni... Srdacan pozz... Forza
BJB1
Sramota nama,sramota drzavi.zamislite kad se ovaj clanak prepise po evropi,stid i sram.Potrose milione na posrana auta i sofere al se nema 100 hiljada.idi ti Bakire na hadj i tvoji poltroni.al ponosni smo na ove igrace i ljude oko njih.rezultat je nebitan,samo se tamo pojavite i srce mi do neba.
United_HZ
E stvarno je ovaj savez cirkus, šta se više zayebavaju s nama navijačima, hoćemo euro i tačka, zaslužili smo ga
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.