Sirćo: Sudije su u odlučujućim momentima stale na stranu Borca

Bosna poražena u finalu Kupa

Sirćo: Sudije su u odlučujućim momentima stale na stranu Borca

S. Mlaćo

Rukometašima Borca pripao je trofej Kupa BiH. Banjalučani su danas u finalnom meču savladali Bosnu iz Visokog 22:19, te na kraju imali razloga za slavlje.

Bosna se dobro držala, ali na kraju poklekla u najvažnijim momentima. I pored poraza trener Visočana Edhem Sirćo nije bio nezadovoljan, što je i priznao u razgovoru za SportSport.ba.

"Čestitao bih Borcu na fer i korektnoj igri. Čestitam i svojim momcima koji su dali maksimum i igrali odličnu utakmicu 55 mnuta. Bili smo bolji protivnik, ali promašili u odlučujućim momentima neke udarce i ostaje žal za trofejom Kupa. Ne možemo biti nezadovoljni,  tek smo počeli. Prva sezona u Premijer ligi i prva završnica Kupa nakon 17 godina", kazao je Sirćo.

"Moram spomenuti i tendeciozno suđenje, te sudije koje su u odlučujućim momentima stale na stranu Borca. Ponavljam, zaslužili smo pobjedu", dodao je trener RK Bosna Centrotrans.

Top Komentari

Pero
Kenjas Sirco sverceru
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi