Sjajni Hamidović postigao šest golova u pobjedi Trimo Trebnja protiv Gorenja

Reprezentativac BiH briljira u Sloveniji

Sjajni Hamidović postigao šest golova u pobjedi Trimo Trebnja protiv Gorenja

E. Oštraković

Rukometaši Trimo Trebnja ostvarili su pobjedu u derbiju 20. kola NLB rukometne lige na domaćem terenu protiv Gorenja.

Gosti su u ovoj utakmici bili favoriti, posebno jer su ostvarili pobjedu u okviru EHF grupne faze na gostovanju kod Ademar Leona.

Ipak, preko Trima nisu mogli. U prvom poluvremenu smo gledali dosta izjednačenu utakmicu sve do 15. minute, a onda Trimo igra dosta bolje i na odmor odlazi sa vodstvom od 15:11.

U drugom dijelu sjajna igra domaćina koji je u pojedinim momentima imao i po deset golova prednosti, a na kraju je završilo 30:25.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Dino Hamidović, odigrao je sjajnu utakmicu u pobjedi svoje ekipe, te je postigao šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi