Sloga ozvaničila odličan transfer
FOTO: MRK Sloga/facebook

Poje stiže u Gornji Vakuf

Sloga ozvaničila odličan transfer

H. Zilić

Aktivno je u Gornjem Vakufu-Uksoplju kada je u pitanju januarski transfer rok.

MRK Sloga predstavio je novo ime u svom rosteru, a to je Luka Poje, koji dolazi iz crnogorskog Lovćena.

"Crnogorski internacionalac Luka Poje Novi je igrač RK Sloga.

Luka nam dolazi iz višestrukog prvaka Lovćena sa kojim je dva puta osvajao duplu krunu, igra na poziciji pivota, visok je 205 cm i težak 113 kg .Rođen je 21.03.2001.

Luki želimo dobrodošlicu i nadamo se da ćemo zajedničkim snagama ispuniti cilj i usrećiti najbolju publiku", navode iz MRK Sloga.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

🔥Crnogorski internacionalac Luka Poje Novi je igrač RK Sloga 💪 Luka nam dolazi iz višestrukog prvaka Lovćena sa kojim...

Posted by MRK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje on Tuesday, January 18, 2022

Sloga će u nastavku sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine imati samo jedan cilj, a to je opstanak u društvu najboljih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi