Startala i Sloga, Močević novo pojačanje

Čaber odlazi u Španiju?

Startala i Sloga, Močević novo pojačanje

Samir Mlaćo

Novo pojačanje MRK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje je Miloš Močević. Močević u redove novog premijerligaša stiže redova RK Slavija, a na golmanskoj poziciji će prema svemu sudeći naslijediti Alena Čabera koji odlazi u Španiju.

Nenadani odlazak Čabera zabrinuo je čelnike Sloge, no rješenje je brzo pronađeno i u ovom klubu vjeruju da su napravili pravi potez.

Sloga je na golmanskoj poziciji angažovala i Berzada Demirovića koji je nastupao u dalekom Kataru, ali je njegov dolazak pod upitnikom zbog problema sa papirologijom.

Trener Sloge Rasim Demirović jučer je obavio prozivku, a njegovi izbranici već od danas kreću sa radom i pripremama za novu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi