U petak fešta u Gornjem Vakufu

Sloga proslavlja plasman u Premijer ligu

U petak fešta u Gornjem Vakufu

Rukometaši Sloge iz Gornjeg Vakufa - Uskoplja odigrat će u petak prijateljski susret protiv Akademije Čapljina, poslije kojeg će u ovome gradu uslijediti prava fešta.

Na ovaj način Sloga želi svečano obilježiti i proslaviti plasman u Premijer ligu BiH

Akademija Čapljina dolazi u najjačem sastavu potpomognuta i nekim starijim, iskusnim igračima, dok će za Slogu nastupiti svi igrači koji su bili dio kolektiva u minuloj sezoni i ostvarili plasman u elitni razred bh. rukometa.

Također bit će predstavljeni i novi igrači, pojačanja za narednu sezonu, a bit će uručen i navijački trofej "Mirza Kičin" za najboljeg igrača u protekloj. Medalje će za sve one igrače koji nisu nagrađeni medaljom prvaka prve lige FBiH, a jednako su zaslužni.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Nakon toga svi se sele na gradski trg, na feštu koja počinje od 21 sat.

Sav prihod od ulaznica čija je cijena 2 KM bit će utrošen na bakljadu koju pripremaju Slogini vjerni navijači, a koja će biti upriličena u gradskom parku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi