Užarena proslava Sloge, zabavu uveličao Helem Nejse
(Foto: flashteam.eu)

"Ludnica" u Gornjem Vakufu

Užarena proslava Sloge, zabavu uveličao Helem Nejse

Rukometaši Sloge iz Gornjeg Vakufa proslavili su u sklopu Ideeeš festa šampionsku titulu u Prvoj ligi FBiH i ulazak u Premijer ligu, ali na kakav način. Zapanjujući, zadivljujući, fascinantan...

Navijači su, kao i uvijek, priredili nevjerovatnu atmosferu u dvorani, gdje su predstavljeni svi igrači iz minule sezone, kao i pojačanja za narednu, a nakon utakmice protiv Akademije Čapljina slavlje je nastavljeno na glavnom gradskom trgu.

Sav prihod od prodatih karata usmjeren je za kupovinu baklji, pa je priređena nezabilježena koreografija, a večer je upotpunio odlični sarajevski duo Helem Nejse.

Jučer je također potvrđeno da će u narednoj sezoni dres Sloge nositi sada već bivši pivot Dervente Nedžad Alić, čime je riješeno pitanje pozicije na crti.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Inače, Alić je peti igrač koji je napustio Derventu, ranije su to uradili Nemanja Ivanović, Slaven Šijaković, Vlado Draganić i Vukašin Zekić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi