16

Komentari (16)

pero98
Malo teže od očekivanog, ali zaslužena pobjeda.
Benjamingst
Pero 98 legendo jel ti toliko volis Bosnu i Hercegovinu pa podjecujes SS ba ? Nadam se da ces 26 Marta u Play off za EURO da podrzis BiH protiv S Irske I u Finalu.
pero98
Benjamingst, pogledaj naslov, nisam znao da voliš Hrvatsku, hoćeš ti nas podržat u polufinalu?
Zippo
Bas čudan čovjek u PM Koga briga teško ili lahko.zasluženo ili ne zasluženo
Benjamingst
Ovako Pero ja 100% ne... iz razloga sto imam prvo svoju domovinu BiH. Drugo, nisam iz HR da bi navijao za HR niti se stim previse opterecujem, isto kad igra Spanija na EURU ili SP pogledam i to je to. A, da posjecujem HR portale mozda bi onda podrzavao HR ovako sa sportske strane pogledaci polufinali I toje to. Imam domovinu a to je BiH u srcu I dusi.
pero98
Gle, ja sa sportske strane mogu pogledat vašu utakmicu, bez puno emocija. A ako još bude Lončar na spisku, ću imat još više razloga pogledat utakmicu. Naravno, ako Lončar zasluži igrama u Rijeci. Kao što se ne opterećujem ni tvojim odgovorima na moj komentar o današnjoj utakmici.
Benjamingst
Pero vidis ti si 100% BiH a mrzis BiH Ja 100% Bosanac nemrzim HR
pero98
Benjamingst, imam sjajnu preporuku za liječenje tvoje frustracije. Imaš Rijeka-Dinamo 5.2., pa slobodno dođi i izliječi svoje frustracije. Vidim da si pun frustracija.
Benjamingst
Pero pokusavam da svatim kakav je to mentalni sklop u mozgu 100% Bosanci a mrze drzavu u kojoj zive?
pero98
Kad saznaš, mi javi. Dotad ja čekam polufinale Eura i četvrtfinale kupa Rijeka-Dinamo 5.2. I imaš poziv na derbi.
Benjamingst
Hvala na pozivu idem na odmor u Los Angels sa familijom
Benjamingst
Znam ja zasto mrzite BiH a I ti znas samo izbjegavas napisati. Opet ste Bosanci i Hercegovci za HR
pero98
Vidim da jos nisi izlijecio svoje frustracije. Pricas teme koje nemaju veze sa sportom. Dobro je to za tebe. Samo nastavi dok se u potpunosti ne izlijecis. Dotad gustaj u ljubavi prema deckima.
Benjamingst
Ja tebi jedno ti drugo. Uglavnom sretno Hrvatoma u polufinali... al nadam se da ce I HR iz BiH da ovdje cestitaju kad BiH bude igrala....
Svojprisebi
Vidi benjo ja sam bosanac srbin a Islamske vjere i za mene u takoj bosni nema mjesta i koga da podrzavam ja? Da sam bosnjak onda bi bilo mjesta nadam se da razmes
Benjamingst
Svoj... ti si ???? Bosanac pa si Srbin pa si Islamske vijere... pa ti si 99.9% provokator iz Bos Broda.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.