Stoilov ponovo u centru pažnje: Mentalno smo nestabilni, sram da nas bude sve!
Imao je šta reći.

Nije mu se dopala odluku čelnika države

Stoilov ponovo u centru pažnje: Mentalno smo nestabilni, sram da nas bude sve!

Samir Mlaćo

Nakon što je makedonska vlada u petak jednoglasno usvojila promjenu kojom ova država nakon spora sa Grčkom mijenja ime u Republika Sjeverna Makedonija, mnogima u toj zemlji nije se dopala ova odluka.

Jedan od njih je i makedonski rukometni reprezentativac Stojanče Stoilov koji je objavom na facebooku izazvao mnogo komentara.

"Mentalno smo nestabilni svi u državi što dozvoljavamo da nam ovo rade!!! Sram da nas je sve… Za mene će uvek biti MAKEDONIJA!!!", napisao je Stoilov.

Stoilov je i ranije bio u centru pažnje makedonske javosti s obzirom da je krajem decembra prošle godine napustio svečanost proglašenja sportiste godine 2018., kada su neki od dobitnika počeli da govore na albanskom jeziku.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

2017. godine je izabran za sportistu godine u Makedoniji, a trenutno je kapiten Vardara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi