Šuman držao lekcije iz rukometa, "predavali" Terzić, Panić, Melić...

Kamp Nebojše Grahovca na Jahorini

Šuman držao lekcije iz rukometa, "predavali" Terzić, Panić, Melić...

Nebojša Grahovac, jedan od najboljih golmana koje je ova država dala u posljednjih desetak godina okupio je na Jahorini brojne mlade rukometaše željne usavršavanja i druženja s oni koji im imaju šta pokazati.

Bivši rukometni reprezentativac nakon Prijedora, Borca i Bosne otisnuo se ka Francuskoj gdje godinama živi i radi. Od Montpelliera, Shamberyja pa do Chartresa, Grahovac je stjecao znanje i iskustvo koje je odlučio prenijeti na mlađe generacije.

Kamp koji se održava prvi put ušao je u svoju završnicu, a sudeći prema reakcijama polaznici su oduševljeni.

U prethodna tri dana mališani su imali priliku naučiti štošta od mnogih renomiranih imena. Prvi dan mlade rukometaše su podučavali Mirsad Terzić i Vladimir Vranješ, a među brojnim priznatim igračima poput Marka Panića i Fahrudina Melića, našao se i aktuelni selektor reprezentacije BiH, Bilal Šuman.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Bh. rukometna krema na jednom mjestu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi