Šuman: Veliko hvala momcima zbog onoga što su pokazali

Selektor zadovoljan

Šuman: Veliko hvala momcima zbog onoga što su pokazali

E. Škorić

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je veliku pobjedu u St. Gallenu nad Švicarskom (24:21) u meču kvalifikacija za Svjestko prvenstvo.

Nakon večerašnje pobjede naši rukometaši su došli na prag baraža za SP 2019. godine, no prava borba tek se očekuje u Tuzli.

Naš selektor Bilal Šuman bio je presretan zbog trijumfa u St. Gallenu.

"Čestitam momcima na ovom danas što su uradili, što su pokazali karakter, želju, volju... Odradili smo prvo poluvrijeme, a drugo nas čeka u Tuzli. Nastavit ćemo da radimo ove dobre stvar, a nastojat ćemo da popravimo one koje nisu bile dobre", rekao je Šuman, pa je dodao:

"Želimo pokazati i u Tuzli ovakvu želju. Veliko hvala momcima za sve što su pokazali. Nagradio bih ih nečime. Hvala i onima koji su nas podržali, vidimo se u TuzlI.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi