Šumelj: Iz svega ovoga izlazim snažnija, nedostajaće mi parket

Sjajna golmanica popularnih Labudica za SportSport.ba

Šumelj: Iz svega ovoga izlazim snažnija, nedostajaće mi parket

E. Dindić

Veliki peh je zadesio rukometašice Jedinstva popularne Labudice pred početak sezone. Naime na jednom prijateljskom turniru u Osijeku povrijedila se ponajbolja golmanica lige Martina Šumelj koja će duže vrijeme biti van parketa. 

U razgovoru za SportSport.ba govorila je o operaciji na koju je bila prisiljena da ode nakon povrede, te kazala kada se očekuje njen povratak na parket, te istakla očekivanja od nove sezone.

"Operacija je prošla sasvim dobro, bez ikakvih problema i time sam jako zadovoljna. Doktori predviđaju povratak za 6 do 8 mjeseci, ali sve zavisi od mene i mog rada. Već sam se skoncentrirala na oporavak koji za mene već danas, gdje ću raditi sa klupskim fizioterapeutom", rekla je Šumelj te nastavila:

"Što se tiče početka sezone, ja vjerujem da ćemo moje kolegice prvenstvo otvoriti pobjedom. Moram da kažem veliko hvala svima u Jedinstvu jer svi su mi na raspolaganju i brinu se za mene, zovu me non stop, pitaju treba li što, te ovu priliku koristim da im se zahvalim. Jedno je sigurno, iz ovog ću mnogo jača da izađem", završila je Šumelj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi