4

Komentari (4)

EMSrebrenica
E Bosanci i Hercegovci patriote uzmite više sve sportske saveze u svoje ruke ....A mrzitelji BiH neka idu u druge države tj.svoje otadžbine i matice pa nek tamo blokiraju rad...Ko želi da blokira rad saveza po kratkom postupku odmah isključiti iz istog...Treba da ima mjesta za sve narode i narodnosti u sportu,al ako neko opstruira rad nema šta tu da traži....Bošnjaci,Hrvati,Srbi,Romi,Židovi i svi ostali dobro došli a mrzitelji BiH nema šta da se pitaju
celikze
Sve dok genocidasi i uzp hovna sjede po savezima a nase ckapi se lizu sa njima ovo ce biti rezultat.Sretno djevojke igrale bi vi za BiH pod nekim drugim okolnostima.Tako bi i Vaha bio trener BiH ali neprijatelji BiH nikada ne spavaju dok bosnje nonstop drijemaju.
dsimic
Đubre nacionalističko
celikze
Hebem li ti mamu.Zna se ko su nacionalisti genocidasi i uzp mrzitelji BiH.Tebi jos jednom pokenjam se u zvalje i pogura petom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti