Toni Čolina: Želimo uraditi nešto što niko ove sezone nije, a to je pobjeda u Gračanici
RK Konjuh će na u subotu na teško gostovanje u Gračanicu, gdje će pokušati uzeti tri boda.

Trener RK Konjuh pred utakmicu sa RK Gračanica

Toni Čolina: Želimo uraditi nešto što niko ove sezone nije, a to je pobjeda u Gračanici

E. Oštraković

RK Konjuh će u subotu u okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovati u Gračanici, kod ekipe koja je trenutno na diobi prvog mjesta.

Gračanlije su u prošlom susretu poraženi u Maglaju, ali iz Gračanice ove sezone niko nije odnio bodove, sa druge strane Konjuh je u jako dobroj formi te su na četvrtom mjestu na tabeli.

"Pokušat ćemo uraditi što niko nije do sada, uzeti bodove u Gračanici i vratiti im za jedan od dva poraza na domaćem terenu. Imali smo priliku i protiv Vogošće, malo je nedostajalo, ali to nismo iskoritili. Sad rasterećeni idemo se nadigravati sa liderom prvenstva. Možemo puno dobiti utakmicom, a ako ponovimo prvo poluvrijeme protiv Vogošće i drugo protiv Zrinjskog, mislim da bi mogli da napravimo dobar rezultat. Mislim da će odlučivati jedna ili dvije lopte", rekao je trener Konjuha, Toni Čolina, za zvaničnu stranicu kluba.

Top Komentari

GEC
Vladimir Tomic TOMAHAVK ???
1 1
MSOZ101
Ko pobijedi u duelu Hamidovic - Smajic osvaja bodove i velika je steta sto kod Konjuha nece biti spreman Brkic ali sta je tu je.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi