7

Komentari (7)

DamirT
Nek ne se.re puno.Kad su oni namjestali utakmice bilo im je fino...
adis_D11
Novinaru majke ti kako je Gracanica prosla dalje ako je pobjedilA sa 7 (22:15) a izgubila sa 8 (29:21) golova razlike? Nekontam.
bahlje
Hahaha , jedino što nije Copy > Paste i pogriješio :))))))))
kokoz
Nedira Lava dok spava, Hercegovci vole provcirati. Sta poselijo to je i dobijo pamtice do pemzije udarac!!€
EdinGR
Hajmo sad pritisak napraviti na RSBiH jer je Gračanica ozbiljan konkurent za prvaka ove sezone. Kakva ba doživotna suspenzija? Dobit će suspenziju koju i zaslužuje zbog direktnog crvenog kartona i to je to, sad ste tu napravili od Ljubušaka žrtve, a svi dobro znaju da se dole spašava živa glava što od igrača, tako do klupskog osoblja pa do nacističkih navijača. Ovaj rukometaš nije taj tip osobe koja bi bez nekog razloga uradila to što jest, obratite se Mehmedoviću koji će ubrzo postati reprezentativac BiH jer je već sada bolji igrač od Alena Ovčine, pa nek vam prenese dječko kakve uvrede je dobio.
bahlje
Šta još traži ???
Maestro
On traži doživotnu ko da se on šta pita ko da je on cvjeća od čovjeka
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.