Trener Maccabija očaran publikom u Zavidovićima: Nismo navikli igrati u ovakvoj atmosferi

Aronović nakon utakmice

Trener Maccabija očaran publikom u Zavidovićima: Nismo navikli igrati u ovakvoj atmosferi

M. Šljivak

Rukometašice Krivaje poražene su večeras u Zavidovićima od izraelskog Maccabi Rishona (31:22) i tako su ostale bez plasmana u narednu rundu Challenge Cupa.

U zaista sjajnoj atmosferi Maccabi je zasluženo pobijedio utakmicu i prošao dalje, a trener izraelskog tima Edan Aronović je zadovoljan prikazanim.

"Sretan sam zbog pobjede i plasmana u narednu fazu takmičenja. Razliku je napravila golmanica, vjerovali smo u prolaz, igrali sjajno u odbrani i to je sve prelomilo meč na našu stranu".

Pohvalio je trener Maccabija sjajnu publiku u Zavidovićima.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

"Iskreno, malo smo se plašili publike. Ali kada sam vidio da djeca dolaze sa roditeljima, znao sam da će biti odlična publika. Bili su zaista sjajni. Nismo navikli igrati u ovakvoj buci, bilo je ovo sjajno iskustvo", rekao je trener izraelskog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi