Trijumf RK Sloboda u Bugojnu

Kup BiH, četvrtfinale

Trijumf RK Sloboda u Bugojnu

M. Šljivak

Rukometaši tuzlanske Slobode pobijedili su kao gosti u Bugojnu ekipu Iskre 23:27 u prvom susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Tuzlaci su odigrali odličan meč i na kraju su sasvim zasluženo stigli do pobjede u ovom meču.

Već na poluvremenu se dalo naslustiti da će pobjeda otići u Tuzlu. Sloboda je nakon 30 minuta igre imala pet golova prednosti (11:16), da bi u nastavku gosti bez problema zadržali prednost.

Na kraju je Sloboda slavila pobjedu rezultatom 23:27 i napravili su veliki rezultat.

Kup BiH:

Iskra - Sloboda 23:27 (11:16)

Iskra: Agić, Beširević, Halilović, Bostan 5, Šupić, Ljubunčić, Zukić, Klis 3, Zvekić 6, Kaltak, Seferović, Bečejac 6, Matošević 1, Omerović 2.

Sloboda: Ilić 5, Talevski 1, Denjo 2, Skopljak 2, Đana, Suhonjić 5, Omerović, Đulić 4, Mehić, Torlaković 3, Jusić, Memić, Omeragić, Kayumov 1, Abdruahmanović 4, Jelić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi