Tuzlaci poraženi od Vogošće

Premijer liga BiH, 9. kolo

Tuzlaci poraženi od Vogošće

J. Duvnjaković

Rukometaši Sloboda Solane u okviru 9. kola Premijer lige BiH poraženi od ekipe Vogošća Poljine Hills (30:31).

Prvo poluvrijeme u kojem je Sloboda Solana pokazala svoje slabosti u napadu završeno je rezultatom 13:17, da bi potom nastavak utakmice donio potpuni preokret na terenu.

Tuzlaci nošeni podrškom navijača mogli su u ovom susretu doći i do pobjede. Polovinom drugog dijela utakmice vodili su rezultatom 26:25, međutim do kraja nisu uspjeli zadržati prednost i poraženi su jednim golom razlike. 

Najefikasniji u redovima Slobode bili su Marko Karaula sa devet i Eldin Hajdarević sa osam postignutih golova, dok je u pobjedničkom timu bolji od ostalih bio Ivan Divković sa 11 golova. Alen Ovčina je postigao pet, a Enes Bešić četiri gola. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ovim porazom Sloboda ostaje samo na dvije pobjede i priliku za iskupljenje imat će već u petak protiv Gračanice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije