U Borcu optimistični: Možemo pobijediti Vogošću

3. kolo Challenge Cupa

U Borcu optimistični: Možemo pobijediti Vogošću

Rukometaši Borca m:tel u kompletnom sastavu, predvođeni novim trenerom Mirkom Mikićem, sutra putuju u Sarajevo.

Naredno kolo EHF Challenge Cupa za rukometaše tima iz Banjaluke donosi gostovanje kod Vogošće, starog znanca, a pred ovaj duel crveno-plavi su održali i konferenciju za medije.

- Više od rezultata, u ovom trenutku, interesuje nas kako ćemo se pokazati na terenu, odakle želimo da izađemo srećni i da svi budu ponosni na način kako smo odigrali utakmicu. Znam koliko ova ekipa može i siguran sam da možemo pobijediti u Vogošći - rekao je Mikić.

Pun optimizma je i snažni bek, Stefan Miljković.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

- Idemo na pobjedu i vjerujem da samo tako možemo doći do pozitivnog rezultata, a to bi bio trijumf ili remi. Dobro smo ih upoznali, igrali smo već sa njima i znamo šta možemo da očekujemo. Dobro smo se pripremili i vjerujem da neće biti problema ako ispoštujemo ono što smo radili na treninzima - poručio je Miljković.

Meč između Vogošće i Borca se, podsjetimo, igra u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi