Unčanin bivši, Karadža na klupi RK Iskra

Bugojanci će i naredne sezone igrati Premijer ligu

Unčanin bivši, Karadža na klupi RK Iskra

S. Mlaćo

RK Iskra Bugojno će i naredne sezone igrati u Premijer ligi naše zemlje.

Čelnici ovog kluba su odlučili nakon baraža razići se sa trenerom Bojanom Unčaninom.

"Danas je odlukom UO našeg kluba sporazumno raskinuta saradnja sa Bojanom Unčaninom. Zahvaljujemo se Bojanu na njegovom angažmanu kroz ova dva mjeseca i želimo mu sreću u nastavku karijere", istakli su iz RK Iskra, te otkrili i nove poteze.

"Emir Karadža i Amir Šahman, koji su u posljednje tri sezone bili dio stručnog štaba, tačnije pomoćni treneri, vodit će našu ekipu u nastavku sezone".

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Karadža je dobro poznato lice u bh. rukometu sa bogatim iskustvom, te ljubimac navijača kluba iz Bugojna.

Mnogi su mišljenja da je dolazak Unčanina bio potpuno nepotreban potez Uprave Iskra koja je sada to i dokazala s obzirom da je Unčanin postao bivši iako je ostvario cilj.

Top Komentari

sport1
Iskra je najveca malverzacija u zadnjih 25god.
2 3
Gari Garinča
Naš Eki Karadža je veliko rukometno ime koji je sa velikim uspjehom igrao u Njemačkoj Bundes ligi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi