Bugojanci će i naredne sezone igrati Premijer ligu

Unčanin bivši, Karadža na klupi RK Iskra

8

Komentari (8)

Gari Garinča
Naš Eki Karadža je veliko rukometno ime koji je sa velikim uspjehom igrao u Njemačkoj Bundes ligi.
sportskenovosti
Kakva bundesliga taj nije dalje od Oberliga igrao
sport1
Ne kontam dislajkove, gdje to ima da igrac registrovan poslije roka za transfere nastupa u doigravanju. Gdje to ima da se prvak proglasi bez doigravanja, kao i putnici za euro kupove, a da se zbog Iskre igra doigravanje za ispadanje/ulazak??? Jel' to nije malverzacija???????
sport1
Znaci momka dovedu, ostavi ih u ligi i onda noga. Jedino zbog cega su zaluzili da ostanu je ona publika pogotovo na utakmicama protiv Sloge. Sportski pozdrav
sport1
Iskra je najveca malverzacija u zadnjih 25god.
Gari Garinča
Pametnije bi bilo da si ništa komentarisao. Ovako ili nisi informisan ili mrziš RK Iskra.
sport1
Ja nikog ne mrzim niti cu mrziti, samo sam alergican na nepravdu. Nigdje u bijelom svijetu se "zvanicni" zapisnik ne smije mijenjati, samo kod nas to moze bez "zvanicnog" faxa iz saveza. Od kad je to dozvoljeno slikama dokazivati neciju registraciju. Ma tu se i nema sta dokazivati, cak i datum novisnskih natpisa dokazuje da je Cickusic (bez kojeg nikad nebi ostali u ligi) registrovan poslije dozvoljenog roka. Koliko volim Iskru, volim i Bosnu i Gorazde. Mrzim lopovluk brate moj. Prvak bez doigravanja, ispadanje uz doigravanje. Sta je po tebi vaznije, titula prvaka jedne suverene zemlje il ispadanje iz lige???
Gari Garinča
I ja sam alergičan na nepravdu. Pogotovo kada se ta nepravda odnosi na klub za koji navijam. Nisam za nepravdu protiv bilo kojeg kluba. Registracija Čičkušića nije nikad ni bila sporna. Prašinu oko njegove registracije su digli klubovi koji su igrali baraž da bi oslabili RK Iskru. Vrlo je važno tko će biti prvak i tko će ispasti iz lige. Večina klubova iz F BiH je bila za prekid lige i promociju prvaka, tako da nikada u BiH jedan klub ili jedan čovjek u BiH rukometu ne može sam odlučiti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti