Unčanin očekuje tvrdu i neizvjesnu utakmicu

Borac dočekuje Vogošću

Unčanin očekuje tvrdu i neizvjesnu utakmicu

Rukometaši Borca m:tel spremno dočekuju derbi susret sa Vogošćom, a trener Banjalučana, Bojan Unčanin, poručio je da će njegovi izabranici dati sve od sebe i da je pobjeda impertiv.

"Vogošća je na kraju prošle sezone, baš kao i mi, napravila određene izmjene u ekipi. Otišlo im je nekoliko iskusnih rukometaša, poput Divkovića i Međića, dok su doveli nekolicinu mladih i perspektivnih igrača", rekao je Unčanin i dodao da očekuje tvrdu i neizvjesnu utakmicu.

Prethodna dva meča, zbog povreda, propustili su Marko Komnenović i Dean Šešić, ali Unčanin vjeruje da će obojica sutra istrčati na parket “Borika”.

"Oni su se u međuvremenu oporavili od povreda, trenirali su minulih dana sa ekipom i po svoj prilici da će konkurisati za sutrašnji meč", naveo je trener šampiona BiH.

S druge strane, utakmicu sa Vogošćom sigurno će propustiti Nemanja Bezbradica, koji će uskoro na operaciju koljena.

Da će “crveno-plavi” sutra zabilježiti novu pobjedu uvjeren je i Armin Marić, koji kaže da su svi i redovima Borca m:tel svjesni da ih čeka zahtjevna utakmica i da rival ima respektabilnu ekipu.

"Očekujem da ćemo imati veliku podršku sa tribina dvorane Borik, a mi ćemo dati sve od sebe kako bismo zabilježili i treću pobjedu u novoj sezoni. Na ovaj način bismo potvrdili prethodna dva trijumfa, protiv Maglaja i Zrinjskog ", kazao je Marić.

Utakmica između rukometaša Borca m:tel i Vogošće biće odigrana danas u „Boriku“, sa početkom od 18 časova.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Podršku sa tribina šampionima BiH daće i velikani banjalučkog, ali i jugoslovenskog sporta, Marijan Beneš i Tanasije Kuvalja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti