Novi skandalozni snimci: Makedonski reprezentativac navijača oborio na pod i udarao ga pesnicama

Utakmica između Vardara i Pelistera

Novi skandalozni snimci: Makedonski reprezentativac navijača oborio na pod i udarao ga pesnicama

E. Oštraković

Prošle sedmice u Skoplju je odigran veliki derbi između Vardara i Pelistera u okviru rukometnog prvenstva Sjeverne Makedonije.

Vardar je pobijedio s 31:24, no meč su obilježili veliki incidenti i tuča navijača dva tima.

Gostujući navijači stigli su u dvoranu u 17. minuti i odmah započeli s divljanjem, a imuni nisu ostali ni domaći navijači, pa je sve preraslo u veliki obračun.

Pristalice kluba iz Bitolja su počeli da gađaju pirotehničkim srestvima publiku na drugim tribinama, ali je uslijedila ekspresna reakcija policije.

Ipak, makedonski specijalci nisu uspjeli da spriječe daljni incident pošto su na parket utrčali navijači Vardara, poznati kao Komiti.

U cijelom haosu učestvovali su i neki igrači, a jedan od njih je Stojače Stoilov koji je uspio uhvatiti jednog od navijača.

View this post on Instagram

A post shared by Sportski.mk (@sportski.mk_)

Zatim ga je Stoilov bacio na parket i počeo tući. Zbog toga će naravno biti kažnjen, ali još nije poznato kakvu kaznu će dobiti.

Stoilov je od 2007 godine reprezentativac Makedonije za koju je odigrao skoro 70 utakmica, te se ovo od njega nikako nije očekivalo.

Skoro cijelu karijeru proveo je upravo u Vardaru za koji igra od 2011. godine, a prije toga igrao je za Metalurg iz Skoplja.

Ostaje da vidimo kakva će kazna biti za njegov potez.

Top Komentari

nakopitam
Sta je tu uzasno? Mozda jedno sto ga nije dotuko
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi