Velika panika u Hrvatskoj

Duvnjak se povrijedio

Velika panika u Hrvatskoj

Edmir Škorić

Hrvatska je večeras lako, sa 32:22, deklasirala Srbiju prvog dana Evropskog prvenstva.

Hrvatska je u Splitu nadigrala Srbiju i pobjedom je krenula u borbu za medalju, ali velika panika nastala je nakon meča.

I u trenucima kad je, na pet minuta do kraja, Hrvatska slavila pobjedu, sve je uplašio Domagoj Duvnjak, koji je na rukama saigrača odveden do klupe.

Duvnjak je povrijedio desnu nogu, ali za sada nije poznato koliko je ozbiljna povreda ponajboljeg hrvatskog i evropskog rukometaša.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Stradao mu je list. Otišla su mu mišićna vlakna. Šteta. Zabrinut sam", kazao je hrvatski selektor Lino Červar nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti