Velika pobjeda Gradačca nad Krajinom

Premijer liga BiH, 21. kolo:

Velika pobjeda Gradačca nad Krajinom

Rukometaši Gradačca ostvarili su danas veliku pobjedu u grčevitoj borbi za opstanak u Premijer ligi BiH. 

Gradačac je u okviru 21. kola Premijer lige BiH na domaćem parketu dočekao Krajinu iz Cazina, a konačan rezultat susreta glasio je 35:28.

U prvom poluvremenu Gradačac je djelovalo mnogo bolje i na poluvrijeme je otišao s prednošču od 16:12, a do kraja utakmice prednost je rasla iz minute u minutu i na kraju su domaći ostvarili pobjedu sa sedam golova razlike. 

Najefikasniji u redovima Gradačca bili su Nikola Grahovac sa osam i Halil Šahdanović sa sedam postignutih golova, dok su na drugoj strani bolji od ostalih bili Goran Stanić sa osam i Marko Stanić sa dva gola manje.

Rukometna Premijer liga, 21. kolo:

Gradačac - Krajina 35:28 (16:12)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi