Velika pobjeda Sloge u Bugojnu

U čudesnoj atmosferi

Velika pobjeda Sloge u Bugojnu

Midhat Šljivak

RK Sloga Gornji Vakuf pobijedila je kao gost Iskru u Bugojnu rezultatom 20:33.


U zaista paklenoj atmosferi koja je vladala u Bugojnu gosti su odigrali sjajan meč i na kraju su zasluženo slavili pobjedu.

Od samog početka su gosti dominirali. Kontrolisali su rezultat i već nakon 30 minuta igre bilo je plus sedam, 10:17.

U nastavku Sloga nije imala previše problema da sačuva prednost. Nije Iskra mogla napraviti apsolutno ništa u ovom meču i na kraju pobjeda ide u Gornji Vakuf.

Slogi je ovo sedam pobjeda u sezoni, dok je Iskra upisala svoj osmi poraz.

Premijer liga BiH, 14. kolo:

Iskra - Sloga 20:33 (10:17)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Iskra: Agić, Šupić, Zukić 1, Boston 3, Popaja 5, Ljubunčić, Stojanović, Klis 5, Zvekić 1, Tešenović 1, Cmiljanović, Beširević, Manojlović, Omerović 2, Matošević, Bečajac 2.

Sloga: Biljaka 6, Halebić 5, Demirović 3, Dedić 5, Gudić, Ljutić 1, Đikić, Rušpić, Pokvić, Stanojčić 4, Pedić, Kahrić, Šaravanja 4. Gavrić, Purić 5, Demorović.

Top Komentari

gordon
Bio na rukometnoj utakmici...Iskra je izgubila od Sloge G.Vakuf ali čestitam na svemu ostalom,,, organizacija, navijanje , bez incidenata... savršeno
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi