Vogošća u infarkt završnici slavila u Derventi

Sjajan meč u Derventi

Vogošća u infarkt završnici slavila u Derventi

Samir Mlaćo, foto: A. Berbić

Sjajan meč vidjela je publika u susretu 16. kola Premijer lige BiH između Dervente i Vogošće PH. Više znanja i sreće na kraju su imali Vogošćani koji su slavili 22:21 u pravoj infarkt završnici. 

Na samom početku vidjeli smo ujedan meč, a domaći su poveli pet minuta prije kraja prvog dijela 9:7. Na poluvrijeme se otišlo pri rezultatu 10:8 za domaće.

Vogošća bolje otvara drugo poluvriejem, te dolazi u 34 minuta na 11:1, a zatim i na dva gola prednosti 17:15.
Domaći se nisu predavali, igrali su veoma borbeno, a minutu prije kraja Vogošća je imala prednost 22:21. Trideset sekundi prije kraja Alić nije realizovao sedmerac za domaće i ostalo je 22:21.

Premijer liga BiH za rukometaše, 16. kolo:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

RK Derventa - RK Vogošća PH 21:22 (10:8)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti