5

Komentari (5)

dadopd
Sami su krivi.
Saimai1316
Evo ne znam sta je bilo zadnjih 5 minuta nisam pogledo,ali do 55 minute sudije su bile vise nego odlicni,pa njemci cini mi se dva puta igrali sa dva igraca manje.svaki hrvatski napad je bio pasivan.nista nisu uspijevali.stvarno za onih 55 minuta sto sam ja licno pogledao nesmiju ni rijeci prigovoriti sudijama
criticos
Da te podsjetim. Izbacimo Island u barazu za SP i odemo direktno, a onda pozovu Island na isto to SP da popuni odustajanje Saudijske Arabije. Pola igraca su i po 3 reprezentacije promijenili, npr Saric - igrao za Srbiju, pa za BiH i sada za Katar. Na kraju ce zavrsiti u Spaniji kako je krenulo hahah...Cirkus od sporta!
Bayern Munchen
Vori dont vori hahahhahahaah
Benjamingst
Jel ovaj Vori neki Albanac ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.