Vujović bez dlake na jeziku: Bolje da nas vode stranci

Govorio o uspjehu odbojkaša Slovenije

Vujović bez dlake na jeziku: Bolje da nas vode stranci

E. Škorić

Selektor rukometne reprezentacije Slovenije Veselin Vujović smatra da su stranci bolji izbor.

Vujović je poznat po tome što je uvijek bez dlake na jeziku, pa je tako govorio i o velikom uspjehu odbojkaša Slovenije koji su igrali finale Evropskog prvenstva.

On smatra da je možda bolje da stranci sjede na klupama slovenačkih reprezentacija...

"Gledao sam sve odbojkaške utakmice koje su me se dojmile. Želimo takav momčadski duh u rukometnoj reprezentaciji. Samo na taj način možemo ispuniti visoke ciljeve ", rekao je popularni Vuja za Delo i povrijedio slovenačke trenere:

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Možda će mi neko od kolega zamjeriti, ali činjenica je da su slovenački rukometaši, košarkaši i odbojkaši osvajali medalje sa stranim trenerima koji nisu opterećeni osobnim i unutrašnjim poslovima. Možda bi slovenačka trenerska struka trebala malo razmisliti o tome".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti